Gennemfør dine Nytårsforsætter

Har du lavet nytårsforsætter?

Hvis du ønsker at gennemføre dem, så er her et par tips til, hvordan de lettere bliver til noget andet end bare tomme ord:

 • Det er en god idé at skrive dine forsætter ned, og ikke blot have dem inde i dit hoved. Et skriftligt mål er mere konkret og derfor nemmere at nå, end et lidt udefinerbart nytårsforsæt i stil med ”I år 2016 vil jeg spise sundere”.
 • Vil du opnå noget, så sæt dig et mål! Betragt derfor dit nytårsforsæt som et mål du vil nå i 2016. Hvis du har flere nytårsforsætter, så er det også godt at dele forsætterne op i mål du vil nå på
  – Kort sigt
  – Mellemlangt sigt
  – Længere sigt
 • Beskriv målene så detaljeret som muligt, og tænk på hvordan du vil opnå dem. Kan du lave dem om til mindre delmål, som er lettere at nå, et skridt ad gangen?
 • Vær ikke bange for at sætte dato/årstal på, og tjek så dine mål jævnligt, for at se om det er opfyldt, om de skal justeres, eller om du stadig arbejder hen i mod dem.
 • Husk også at fortælle andre om dine nytårsforsætter, for så vil du automatisk føle dig mere forpligtet til at forsøge at overholde dem! Det er dog vigtigt at du fortæller dem til folk, som er positive overfor de forandringer du vil lave, og som bakker dig op.
 • Få dig en coach eller mentor, som kan hjælpe dig med at nå dit mål
 • Det er altid tilladt at bede universet om hjælp!
 • Endelig er det vigtigt at du tillader dig selv, at nå dine mål.
Holistisk behandling

Har du sat dig et mål for dit nytårsforsæt? – eller er det bare tomme ord?

Et eksempel på hvordan jeg gennemførte et nytårsforsæt

For nogle år siden havde jeg selv som nytårsforsæt at jeg ville meditere hver dag.

Sådan gjorde jeg for at nå målet, eller holde forsættet:

 • Jeg lærte og afprøvede forskellige former for meditation for at finde ud af, hvilken meditationsform der passer bedst til mig.
 • Jeg satte tid af i min kalender til at meditere.
 • Jeg brugte Bachs blomsterremedier for at overkomme negative sindsstemninger i forbindelse med at skulle meditere, f.eks. Hornbeam, hvis jeg ikke synes at jeg orkede at komme i gang, og Impatiens, for at få tålmodighed til at bruge tid på at meditere.
 • Jeg brugte Aura-Soma Quintessenser, Pomandere eller Ærkeengle-essenser, som hjælper mig med at holde koncentrationen og finde ind til min egen indre mester.
 • Jeg fortalte alle læserne på mit nyhedsbrev om mit nytårsforsæt.

Som du måske ved, er jeg blevet så begejstret for at meditere, at jeg nu holder meditationsaftener.

Har du brug for hjælp til at holde dit nytårsforsæt?

Hvis du har et nytårsforsæt, som vedrører dit helbred, din personlige udvikling eller din spirituelle vækst, så er du velkommen til at bruge mig som guide, coach, mentor, rådgiver, facilitator eller hvad du nu ønsker at kalde det, at få det kærlige puf, der skal til, for at du når dit mål.

Husk at det er nemmere at få succes med at nå dine mål, hvis der er en, der hjælper dig på vej. I hvert fald, vil du kunne nå målene lettere og hurtigere.

Du kan sammenligne det at have en mentor, med at have en GPS. Det er lettere at komme hurtigt frem til destinationen med en GPS, end hvis man bare sætter sig ind i sin bil med det mål at man skal til Rom. Som bekendt fører alle veje til Rom, og uden GPS, kommer man nemt til at tage en omvej 😉

Det er jo heller ikke helt tilfældigt at de fleste topidrætsfolk har en træner eller coach. Det bliver altså nemmere at nå målene, når der hele tiden er en til at holde dig op på dem, og hjælpe og støtte dig i processen med at nå dem. Og lad være med at tro, at bare fordi dine mål ikke lige handler om sport, så skal du klare det hele selv. For det er ikke anderledes. Det er ikke nemmere selv at nå et helbredsmål, et selvudviklingsmål eller et spirituelt mål, end det er at nå et sportsligt mål helt alene.

Så hvis du virkelig ønsker at nå dit mål indenfor helbred, personlig udvikling eller spirituel vækst, så invester i at få mig som mentor, så du er sikker på at du rykker dig.

Holistisk behandling

Når du fortæller andre om dine nytårsforsætter, føler du en større forpligtelse overfor at overholde dem!

Brug et Holistisk Behandlingsforløb til at nå dine mål

Vil du have mig som mentor, skal du vælge et såkaldt ”Holistisk Behandlingsforløb”. Her bruger vi noget af den første session til at blive helt skarpe på, hvad dit mål skal være, og lægger en plan for, hvordan du når derhen. Den første session skulle gerne give dig håb og mod på, at de virkelig kan lade sig gøre at nå målet, og give dig lyst til at gå i gang med de ændringer du sandsynligvis skal lave.

Et Holistisk Behandlingsforløb bliver skræddersyet ud fra netop dine behov, så vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine individuelle udfordringer, og du er selv med at bestemme tempoet, om samtalerne skal kombineres med behandlinger, hvilke former for energimedicin du evt. vil inddrage og hvilke øvrige selvudviklingsværkstøjer du evt. er villig til at arbejde med, alene eller sammen med mig.

Det er min erfaring, at du også får en større tilskyndelse til at gennemføre forløbet, hvis du fra starten investerer i et længere forløb, og derved større mulighed for nå dine mål, fordi du så har ”forpligtet” dig det dybtgående forløb, og det gør man jo kun, hvis man virkelig VIL det.

Ofte vil det være passende at få ugentlige behandlingssessioner og opfølgning ind imellem. Så bliver du jævnligt mindet om målet, får den behandling, der er påkrævet, du får opmuntring, og du sikrer, at din proces ikke går i stå.

Sådan gør du, hvis du vil bruge mig som mentor for at nå dine mål holde dine nytårsfortsætter gennem et holistisk behandlingsforløb

Er du i tvivl om, om jeg kan hjælpe dig med at gennemføre dine mål indenfor helbred, personlig udvikling eller spiritualitet, og om du vil have et intensivt, holistisk behandlingsforløb, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig først, for at få en gratis afklarende samtale. Send mig gerne en email på mail@klinikforselvhelbredelse.dk og skriv et par ord om, hvad du gerne vil opnå, så  aftaler vi et tidspunkt hvor jeg ringer jeg dig op på telefon eller Skype, og sammen finder vi ud af, om jeg er den rette mentor for dig.

Ideer til nytårsforsætter

Ved du ikke hvad dit nytårsforsæt skal være, så er her 3 gode ideer til nytårsforsætter.

 1. I år 2017 vil jeg have 50% færre sygedage pga. hovedpine end i 2016.
 2. I år 2017 vil jeg lære at meditere så jeg kan finde indre ro.
 3. I år 2017 vil jeg tage kontrol over min frygt, så den ikke længere styrer mig i den forkerte retning.

Disse er selvfølgelig kun til inspiration, og som du kan se ovenfor, så skal du tilpasse dem, konkretisere dem yderligere, nedskrive dem,  fortælle om dem, og måske få dig en mentor, hvis det skal lykkes dig at holde dem.