Acces body processer TM 

Bliv gode venner med din krop

Hvad Access Bars gør for hjernen, gør Access Body for kroppen.
Hvis du måske allerede kender Access Bars men godt kunne tænke dig at få en energibehandling der ikke kun “renser harddisken i din hjerne”, men også “skaber nye muligheder for din krop”, skal du vælge Access Body-processer.

Tænk hvis du ikke længere skulle kæmpe imod din krop, men kunne skabe samhørighed og lethed i forhold til din krop. Ja, tænk du du ligefrem kunne blive gode venner med din krop, og grine sammen med den?

Access Body er en lang række af forskellige energiprocesser, som foregår ved en berøring af kroppen (fuldt påklædt) i stedet for hovedet (som ved Access Bars), og som jeg vælger intuitivt ud fra hvad din krop “fortæller mig” at den har brug for.

Det lyder mærkeligt, men giver en fantastisk befriende følelse i kroppen, der ligesom hjernen, via behandlingen, kan ændre sin programmering, så du ikke bliver holdt fast i mønstre af smerte, sygdom og fordømmelse af din krop.

Access Body-processer får din krop til at vende tilbage til sin naturlige tilstand af selv-helbredelse, og hjælper dig til at få et godt og venligt forhold til din krop.

Næste kursus:
MTVSS – 12. maj i Højby

Kommende kurser:

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System)

Tjek kursus-kalenderen for alle kurser og arrangementer

Kontakt mig hvis du er interesseret i at jeg arrangerer et kursus på en anden dato eller i en anden by.