Kundetilfredshed

Her kan du læse et udpluk af hvad kunderne i Klinik for Selvhelbredelse siger

Ida P. Rolfmetode mod dårlig kropsholdning, skævheder og smerter.

“For godt til at være sandt. Det tænkte jeg første gang, jeg læste om Ida P. Rolf metoden. At få en bedre kropsholdning uden konstant fokus og adskillige kedelige timer i et træningslokale, Really?

Jeg har længe haft en skrækkelig kropsholdning… Jeg blev helt forskrækket, når jeg så mig i et butiksvindue, for jeg gik jo som nærmest som en gorilla. For 2 år siden fik jeg konstateret slidgigt i kæbeleddet, og i den forbindelse fik jeg at vide, at jeg skulle arbejde meget med min kropsholdning. Men jeg havde så lidt kropsbevidsthed, at jeg dårlig nok kunne finde ud af, hvordan man egentlig arbejder med sin kropsholdning. Jeg forsøgte hver gang, jeg tænkte over det, at rette mig op, men lige så snart, jeg tænkte på noget andet, faldt jeg tilbage i den samme dårlige kropsholdning, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle løse problemet.

Nu har jeg været igennem et Ida P. Rolf forløb hos Ulla fra Klinik for Selvhelbredelse, og det er noget enhver burde unde sig selv, især hvis man har en dårlig kropsholdning. Selv har jeg fået følgende ud af det:

  • En markant bedre kropsholdning, uden jeg tænker over det eller føler det anstrengende. Flere har kommenteret det, hvis det er lang tid siden, de har set mig.
  • Jeg er sluppet af med en skævhed i hoften, jeg selv kunne se i spejlet
  • Jeg er sluppet af med nogle vanvittige smerter i ryg, lænd og hofte

Det vildeste er, at det er sket, mens jeg har ligget totalt afslappet på en briks. Nogle gange er jeg oven i købet faldet i søvn. Behandlingerne gør ikke ondt, og min krop og mit sind har glædet sig til hver behandling. Det er som om, jeg hver gang er gået ind en fuldstændig ustresset og afslappet tilstand. Igen uden at jeg har skullet gøre noget for at komme ind i den tilstand.

Ulla selv er et venligt og behageligt menneske, som jeg føler mig meget tryg ved. Bag det milde ydre gemmer der sig en kompetent og veluddannet kvinde, som ved hvad det handler om, så man kan roligt lægge sig på briksen og bare NYDE sig til en bedre kropsholdning.”

– Lisbeth Johansen

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik og Kranio-Sakral-Terapi for mere overskud i hverdagen

Jeg er selv behandler i massage og healing, og jeg har en travl hverdag. Jeg følte at jeg spændte meget i mit ansigt. Jeg fik 6 ansigtsbehandlinger af Ulla med den dejlige A.L.T. ansigtsløftningsteknik. Efter bare 3 gange følte jeg et løft i mit ansigt, og samtidig var jeg meget afslappet og rolig, men havde samtidig mere energi.

Et par måneder efter havde jeg brug for afstresning af min nakke og mine arme. Jeg har nu fået 3 behandlinger med Kranio-Sakral-Terapi. Det har hjulpet på smerter i min højre arm og givet en afslappet følelse i min nakke og ryg.

Jeg får behandling for at forebygge. Både A.L.T. behandlingerne og Kranio-Sakral-Terapien har givet mig mere overskud i min travle hverdag.”

– Jetthe Rosann, Massør og Healer

Bachs blomstermedicin og Kranio-Sakral-Terapi mod tandlægeskræk og kæbespændinger

Jeg skulle igennem en tandoperation, men kunne ikke komme i gang, da jeg var hunderæd for det.
En veninde fortalte mig om Ulla, og med Ullas hjælp og Bachs blomstermedicin fik jeg styr på min angst og kom igennem operationen.

Ulla gav mig også kranio-sakral massage, så jeg blev fri for de kæbespændinger, jeg havde oparbejdet.

Ulla var meget omhyggelig og stillede mange spørgsmål, for at forstå hvilken angst det drejede sig om, og baggrunden for den. På den måde fik vi fat på ting, der ikke kun drejede sig om angst for tandbehandling, og Ulla blander stadig Bachs blomstermedicin for mig, når der er områder i mit liv, jeg gerne vil bearbejde og ændre på.”

– Helle Ellegaard

Ida P. Rolf-metode og Bindevævsmassage for bedre arbejdsstilling og som hjælp til træning

Hvad Ullas hænder kan er udefinerbart for mig, Ulla kan så mange ting, så når folk spørger, er jeg begyndt at sige: ”Prøv det, fortæl hvad der er galt, og så sammensætter Ulla det, som hun mener, kan hjælpe”.

Mit møde med Ulla startede med et forløb til at ændre kropsholdning, så jeg i mit arbejde stod bedre, men jeg håbede også, at det måske kunne hjælpe i al min træning. De første par gange på briksen, kunne jeg næsten ikke finde roen til at ligge i 1 1/2 time, men pludselig tog jeg mig selv i at snorke efterhånden som forløbet nåede til ende…. ”Er der allerede gået 1 1/2 time?” På den konto, har det været en god meditation og en bedre fornemmelse af balance og nu at kunne rette ind på den lige linje i forhold til kropsholdning. Fødderne har fået et bedre fundament.

Men noget, der er mere håndgribeligt for sikkert de fleste, er, at jeg en dag havde så mange smerter hen over min fod, at jeg gik desperat ind til Ulla og sagde : ”Du bliver nødsaget til at fikse min fod”, Det skal siges til denne historie, at jeg løber rigtig meget, og smerte er noget jeg ignorerer, for der er ikke noget der hedder, at jeg ikke skal løbe. Men ikke desto mindre, så kan kroppen jo lægge en ned, når den vil…Et kvarter på Ullas briks og jeg fortsatte mit arbejde, trods det, at man tænker: ”hvad kan de bløde strøg dog gøre?” Ja da Ulla så spurgte mig et par timer senere, ja da havde jeg glemt alt om smerte og kunne nærmest ikke rigtig mærke det. Om aftenen løb jeg lige en ti minutters test, og vupti, den lille magiker havde gjort det igen… problemfrie fødder er nu bedst..

Mine varmeste anbefalinger til Ulla for det hun gør og kan…. Bare spørg hende, måske har hun en løsning til dig.”

– Carina Ernst, Frisør

Ida P. Rolf-metode og Homøopati mod rygproblemer og stress

“Jeg har i ca. 20 år haft problemer med ryggen og har i størstedelen af den periode haft et arbejde, hvor jeg var tvunget til at sidde ned det meste af dagen. Som årene er gået er min krop blevet mere og mere udmattet af at prøve at holde sig selv oppe og det har resulteret i, at jeg har haft ondt stort set overalt. Jeg har prøvet massage og fysioterapi igennem adskillige år, det føles måske godt lige i situationen, men det har absolut ingen langtidsholdbar effekt.

Så hørte jeg om Klinik for Selvhelbredelse og Ida Rolf-metoden og synes bestemt det var værd at prøve. Og set i bakspejlet er det det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år. Denne behandling medfører ingen muskelsmerter eller andet ubehag, tværtimod bliver man udsat for de allerblideste berøringer og tryk, og alligevel har det en meget stor effekt.

  • Min holdning er blevet meget bedre, det koster mig ingen kræfter at holde ryggen rank og brystkassen oppe.
  • Det har også givet mig en mere ubesværet vejrtrækning, og folk omkring mig kan sagtens se forskellen.
  • Jeg har fået reduceret smerter i lænd, skuldre, nakke og i bindevævet på ydersiden af ben og knæ.
  • Som en bonus er mine nedsunkne forfødder blevet rettet op, sådan at jeg nu går på ydersiden af fødderne, som man normalt gør, og dermed er mine knæ også blevet mere ligeud-rettede.
  • Der er rettet op på mine skuldre og nakke, som ikke sad i harmoni med resten af kroppen og tilmed mit bækken, som gjorde at jeg svajede uhensigtsmæssigt meget i ryggen.

Ida Rolf-metoden kan klart anbefales, det kan rette op på ting, man troede man var nødt til at affinde sig med.

Så vil jeg også gerne nævne de homøopatiske dråber Chamomilla comp., som virker beroligende på psyken. Jeg har lidt af stress i 7 år i mere eller mindre grad, men det er desværre aldrig gået væk. For nylig prøvede jeg så Chamomilla comp., og jeg var faktisk en anelse skeptisk. Skulle det være så nemt at få en positiv indvirkning på min stress, men det skulle det. Dråberne gør, at man ikke er så febrilsk, som man kan være, når man er i en stresset situation. De tager lige toppen af de værste stresssymptomer, og man kan rent faktisk mærke med det samme, at der er en forskel. De kan varmt anbefales mod stress.”

– Heidi Kristensen, Ølstykke

 

 Bindevævsmassage/Kranio-sakralterapi mod ømhed i lænden

Min hustru Bente har  i nogen tid besøgt Ulla i klinik for selvhelbredelse og mente, at jeg kunne have glæde af et besøg.

Det var nu ikke lige noget, jeg prioriterede særlig højt. Som pensionist og fritidslandmand med et lille stykke skov i Sverige, er jeg vant til at kroppen værker lidt.- det er jo tegn på at vi er i live. Jeg er flittig bruger af motorsav og andre ‘haveredskaber’ og plejer at flytte rundt på større træblokke uden besvær.

Men i efterårsferien fik jeg nok forløftet mig lidt på en blok, som skulle bruges til en havebænk. Jeg kunne mærke, at jeg blev øm over lænden, men tænkte, at det nok gik væk om nogle dage.

Efter ca. 3 måneder, adskillige varmeplastre og indgnidninger med varnesalve, overgav jeg mig og bestilte en behandling hos Ulla.

Det var meget afslappende at være på klinikken med stille musik og blide hænder. Ulla mente, at jeg nok kunne have glæde af behandling af ryggen og nakken, som jeg også var øm i. Under behandlingen døsede jeg lidt og fornemmede en blid trykken på ryg og nakke.

Da jeg var færdig, var den trætte fornemmelse i ryggen væk og min nakke var ikke øm mere.

Nu 2 uger senere er den trætte fornemmelse i ryggen stadig væk, men efter et par dage med motorsav er spændingerne i nakken der igen – så måske skulle jeg ‘hilse’ på Ulla en gang til.”

Ivan

 

Arvævsbehandling efter en stor operation

For over 30 år siden fik jeg fjernet en stor cyste i mit underliv. Det efter lod et 25 cm langt grimt ar lodret på min mave. De første 10 år var det kraftig rød / blå farvet, jeg viste mig aldrig uden noget om maven. Under mine graviditeter blev det strukket på alle leder og kanter, flere spurgte om det evt. Kunne briste fordi det var så stort.

Jeg har aldrig tænkt over om arret havde nogen indflydelse på min kropsholdning. Men i forbindelse med behandling på klinik for selvhelbredelse duppede Ulla Andersen mit ar med Aura-Soma olie og blomster dråber, det føltes rart. Det var først lidt tid efter, at jeg rigtig bemærkede, at jeg nu langt mere retter maven med op når jeg retter ryggen og ser verden i øjnene. Det er dejligt og giver en mere afslappet fornemmelse i kroppen. Tak Ulla”

– Maiken