Kan jeg hjælpe dig?

Oplever du fysisk eller psykisk sygdom, og har du fået at vide at der ikke kan gøres noget ved det, og at du bare må lære at leve med symptomerne? Er du selv begyndt at google symptomer i et desperat håb om at der alligevel er en løsning? Og vil du gerne finde naturlige alternativer?

Jeg hedder Ulla. Jeg er farmaceut og holistisk behandler, og jeg tilbyder skræddersyede holistiske forløb til dig og dine behov. Jeg finder ud af hvad du har brug for af behandling, samtale og produkter, så du slipper for at bruge tid og energi på at finde ud af det selv, og derfor kan fokusere på at få det bedre.

Hvis du vil prøve det, er processen meget simpel. Først booker du en gratis afklarende samtale hvor vi snakker om af hvad dine symptomer er, hvad dine behov er osv. Derefter starter vi forløbet, hvor du kan få behandlinger i klinikken, samtale over telefon, fjernhealing og produkter til én samlet pris. På denne måde slipper du både for at selv at regne ud hvordan dine ubalancer skal behandles og der kommer ingen overraskende udgifter.

Slip for at se dit helbred blive ved med at gå ned ad bakke imens du prøver tilfældige lappeløsninger, hvor du opsøger den ene behandler efter den anden, og søger rådgivning hos flere forskellige, der alle peger i hver sin retning, fordi du og dine ubalancer ikke bliver set i en helhed.
Mine klienter oplever, at der endelig bliver lyttet til dem, og at deres behov og unikke situation bliver taget seriøst. Behandling efter behandling oplever de, at de og deres krop bliver støttet, og at de kommer mere i balance og får det bedre både fysisk og psykisk.

Jeg tager for øjeblikket mennesker som dig ind i holistiske behandlingsforløb. Hvis vi skal tage en uforpligtende snak om dine symptomer og behov, så kan du finde en tid i min bookingkalender.

Gratis afklarende samtale

Mennesker med kronisk sygdom får ofte at vide, at de må lære at leve med deres lidelse og at de skal bruge medicin resten af livet, for at holde symptomerne nede – men uden at de kan forvente at blive raske igen.
Det skyldes at lægen kigger isoleret på symptomerne, men hverken på mennesket bag symptomerne, eller på årsagerne til, at symptomerne er opstået. At være tvunget til at “prøve at lære at leve med kronisk sygdom”, er udmattende og giver en følelse af håbløshed, hvor man føler sig begrænset, fordi man ikke får nok ud af livet eller synes at livet bliver styret af sygdommen.

Men sådan behøver det ikke være. Jeg har over 15 års erfaring, der viser, at det faktisk ER MULIGT at få det bedre, få mere energi og overskud og i visse tilfælde endda blive helt rask- også selvom lægen har sagt, at der ikke er noget at gøre.

Det kan være lettere end du tror at komme af med symptomer og ubalancer, eller lindre smerter og lidelser på andre måder end med konventionel medicin.

Hos mig er du ikke blot dine symptomer eller et nummer i rækken.
Jeg ser dig som et helt menneske med krop, sind og sjæl, og guider dig hele vejen gennem processen. Jeg tror på at mennesker, der styrkes og trives, og som bliver set, hørt og forstået, har lettere ved at blive raske.

  • Er du træt af at leve med smerter, symptomer eller bivirkninger af medicin?
  • Er du ked af at se passivt til, mens dit helbred fortsætter med at gå ned af bakke?
  • Er du parat til at gøre noget selv, for at få bedre helbred, mere energi og større overskud?
  • Er du klar til at tage det første skridt for at få det bedre – eller blive rask igen?

Så bestil tid til en gratis afklarende samtale i dag, og lad os tage en snak om dine udfordringer, så du kan få det godt igen.

Kærlig hilsen Ulla Schmidt Andersen

Farmaceut & Holistisk behandler

”Vær parat til at tage det første skridt, uanset hvor lille det er. Koncentrer dig om at være villig til at lære. Utrolige mirakler vil finde sted” – Louise L. Hay