Uddannelse

Bliv Holistisk Energibehandler og lær at heale dig selv og andre med energimedicin

Nu er der åbent for tilmelding til uddannelsen som Holistisk Energibehandler.

Bliv Holistisk Energibehandler og lær at heale dig selv og andre med energimedicin

Helbredelse er muligt, når man arbejder ud fra et holistisk, kvantefysisk og energetisk paradigme
Nøglen til at man kan blive rask, ligger i at skabe flow og balance i energierne på alle planer ud fra et helhedssyn.

Få en uddannelse i holistisk behandling og selvhelbredelse – ud fra en krop-sind-ånd- tilgang til sundhed og sygdom.
Med rødder i energimedicin og med fokus på rollen som behandler.

Samtidig er uddannelsen også et udviklingsforløb, hvor du udvikler dig som menneske, som spirituelt væsen og som behandler.

 • Er du interesseret i sammenhængen mellem krop, sind og ånd?
 • Vil du lære hvordan du kan hjælpe andre mennesker til at få det bedre? – og selv få det bedre i processen?
 • Kan du mærke energi -eller har du lyst til at lære det?
 • Kunne du tænke dig at bruge energi som et redskab i behandling?

Uddannelsen varer ca. 2½ år
Uddannelsesstart september 2022

Hvad er en Holistisk Energibehandler

En Holistisk Energibehandler er en behandler, der arbejder med det hele menneske og med energier, energisystemer og energimedicinske metoder ud fra en holistisk krop-sind-ånd sygdomsmodel, for at hjælpe mennesker, der er blevet syge med at blive raske igen, og derved gør en kæmpe forskel for sine klienter.

For at nå dertil må du være klar til at arbejde med din egen energi, din egen selvudvikling og din egen selvhelbredelse – så du selv kan være hel i mødet med dine klienter

Er uddannelsen til Holistisk Energibehandler noget for dig?

Lad os tage en snak og finde ud af det! Det er vigtigt at uddannelsen er dit rigtige for dig.

At tage uddannelsen til Holistisk Energibehandler er en gave for livet. Derfor er det vigtigt at uddannelsen er noget for dig. Gaven kan ikke byttes og den er ikke gratis.

Uddannelsen er også en investering i personlig og spirituel udvikling og ikke mindst i din egen selvhelbredelsesproces. Du vil ikke være den samme, som før du tog uddannelsen og måske vil du opleve at du går i proces hver gang vi mødes. Det kræver at du er villig til at arbejde med dig selv, og at du vil bidrage i et givende fællesskab gennem ca. 2½ år. Til gengæld har du du så mulighed for at blive den bedste version af dig selv – både som behandler når du møder dine klienter, og i dit private liv-

Du kan også bruge uddannelsen selv om du ikke vil arbejde professionelt med klienter, men “bare” vil tage den for din egen skyld.
Du kan læse mere om uddannelsen i Brochuren

Der kun 10 pladser på uddannelsen.

Du er velkommen til at kontakte mig for at få en gratis, afklarende samtale med mig over telefon eller video for at finde ud af, om du og uddannelsen er som skabt for hinanden og om en af pladserne skal være din.

Bliv holistisk energibehandler med fokus på det hele menneske, så du rent faktisk kan gøre en forskel for dine klienter

Holistisk Energibehandler -uddannelsen er kun for dig, der vil være sikker og kompetent som behandler, så du ved hvordan du skal møde klienten og gribe behandlingsforløbet an, i stedet for bare at stå med (endnu) en ny behandlingsform i værktøjskassen.

Holistisk Energibehandler -uddannelsen er også for dig, der er træt af at tage det ene kursus eller den ene uddannelse i alternativ behandling efter den anden, uden at det alligevel rykker dine klienter – eller dig, der kun vil tage én uddannelse og starte din klinik op sideløbende.

Du vil have klienter der forstår, at sygdom ikke nødvendigvis er en fjende, der skal bekæmpes, men et springbræt til personlig og spirituel vækst, og at de skal være villige til at gå ind i en proces og arbejde med sig selv, før de kan forvente at blive raske.

Lær hvordan du kommer væk fra symptombehandling, og kunder der bare vil have et kvik-fix.

 

Gør din drøm til virkelighed

Lær hvad der skal til for at du kan gøre en forskel for dine klienter

At heale er at blive hel igen. En hel klient kræver en hel behandler.

Holistisk Energibehandleruddannelsen er et uddannelses- og mentorforløb, hvor du bliver uddannet som behandler, så du kan heale andre, men samtidig er det også et forløb, hvor du arbejder med dine egne selvhelbredelsesprocesser gennem personlig og spirituel udvikling i et støttende og meningsfyldt læringsfællesskab, med Ulla fra Klinik for Selvhelbredelse som guide i din proces.

 • Du kan være med på uddannelsesforløbet til Energi-Healer uanset om du vil være professionel alternativ behandler/healer eller om du vil bruge det i din egen personlige udviklings- og selvhelbredelsespoces.

 

 • Uddannelsen er tilrettelagt så du straks begynder at arbejde med dig selv og tidligt lærer at arbejde med energi og healing, så du kan komme i gang med at udleve din passion for at hjælpe andre.

 

 • På uddannelsen får du alt det, du har brug for, så du ikke behøver tage flere kurser og uddannelser før du føler dig god nok til at komme i gang med at hjælpe andre mennesker.
 • Når du forstår at arbejde med energi, har du et grundlæggende værktøj, som du kan bruge alene eller kombinere med det du evt. ellers kan.

 

 • Uddannelsen er tilrettelagt så du hurtigt kan komme til at skabe din egen klinik og komme til at hjælpe klienter ud fra en holistisk forståelse af sygdom og sundhed.

 

 • Du vil også med det samme blive en del af et udviklingsfællesskab med ligesindede, og have mulighed med at arbejde med dine egne problematikker.

 

 • Du kan komme i gang fra kun 2500 kr. pr. måned

Uddannelsen foregår i

Klinik for Selvhelbredelse
Amtmandsvej 2, 4300 Holbæk

September 2022 til Marts 2025

24 weekender – Lørdag og Søndag fra 10-16.30
Ingen undervisning i juli, august og december

Tidligere kursister siger

”Vil ABSOLUT anbefale dig og din udviklingsgruppe til andre. Måske kommer jeg selv igen. Jeg var glad for din “lette” tilgang til os i gruppen. Du undlod at gå dybt ind i vores problematikker, hvilket tiltalte mig meget. Der var en let energi under forløbet. Jeg følte mig rigtig tryg i gruppen. Synes det var nogle dejlige sjæle, som jeg gerne møder igen. Synes der var en stor åbenhed i gruppen og vilje til at dele. Gode input fra dem alle. Har haft det rigtig godt efter forløbet. I bedre balance, nemmere ved at stå ved mig selv, nemmere ved at elske mig selv”

Kæmpeknus Anna Marie – Tidligere deltager i udviklingsgruppe

 

” Ulla formåede at lade alle deltagere bidrage med erfaringer og spørgsmål m.m., og dette gjorde hun på en begejstret og frugtbargørende måde, så alle deltagere kom til at udvikle sig til den bedste udgave af sig selv. Hvad vil du mer´? Tjah, jeg ville personligt gerne deltage i en gruppe igen.”

Kærlig hilsen Inge – Tidligere deltager i udviklingsgruppe

 

“Kære Ulla, Jeg takker for den dag da du kom ind i mit liv. Du har været (og er), min længe tiltrængte åndelige guide de sidste par år! Det er jo stort når man kan se de forskellige ’spirituelle virkemidler’ arbejder sammen for at få en på rette kurs og hvordan en indre sandhed med tiden finder frem til ens bevidsthed. Det var dejligt at få en omgang healing, og jeg føler mig mere optimistisk efter at have været hos dig Jeg får løftet mig selv. Man kan altid spørge Ulla, hvad ens reaktioner eller fornemmelser kan betyde, hun hjælper så med at finde tråden. Det er velgørende, ved Ullas hjælp, at få åbnet for ikke erkendte lukkede rum.

Helle – Tidligere klient i holistisk behandlingsforløb