Holistisk Energibehandler Uddannelse

Bliv Holistisk Energibehandler og gør en reel forskel for dine klienter

Holistisk Energibehandler

Nu er der åbent for tilmeldingen til Hold 2 af uddannelsen som Holistisk Energibehandler.

Bliv Holistisk Energibehandler og lær hvordan du kan gøre en reel forskel som behandler.

Helbredelse er muligt, når man arbejder ud fra et holistisk, kvantefysisk og energetisk paradigme
Nøglen til at man kan blive rask, ligger i at skabe flow og balance i energierne på alle planer ud fra et helhedssyn.

Få en uddannelse i holistisk behandling og selvhelbredelse – ud fra en krop-sind-ånd- tilgang til sundhed og sygdom.
Med rødder i energimedicin og med fokus på rollen som behandler.

Samtidig er uddannelsen også et udviklingsforløb, hvor du udvikler dig som menneske, som spirituelt væsen og som behandler.

 • Er du interesseret i sammenhængen mellem krop, sind og ånd?
 • Vil du lære hvordan du kan hjælpe andre mennesker til at få det bedre? – og selv få det bedre i processen?
 • Kan du mærke energi -eller har du lyst til at lære det?
 • Kunne du tænke dig at bruge energi som et redskab i behandling?

Uddannelsen varer ca. 2½ år
Nyt hold: Uddannelsesstart august 2023

Hvad er en Holistisk Energibehandler

En Holistisk Energibehandler er en behandler, der arbejder med det hele menneske og med energier, energisystemer og energimedicinske metoder ud fra en holistisk krop-sind-ånd sygdomsmodel, for at hjælpe mennesker, der er blevet syge med at blive raske igen, og derved gør en kæmpe forskel for sine klienter.

For at nå dertil må du være klar til at arbejde med din egen energi, din egen selvudvikling og din egen selvhelbredelse – så du selv kan være hel i mødet med dine klienter

Er uddannelsen til Holistisk Energibehandler noget for dig?

Lad os tage en snak og finde ud af det! Det er vigtigt at uddannelsen er dit rigtige for dig.

At tage uddannelsen til Holistisk Energibehandler er en gave for livet. Derfor er det vigtigt at uddannelsen er noget for dig. Gaven kan ikke byttes.

Uddannelsen er også en investering i personlig og spirituel udvikling og ikke mindst i din egen selvhelbredelsesproces. Du vil ikke være den samme, som før du tog uddannelsen og måske vil du opleve at du går i proces hver gang vi mødes. Det kræver at du har lyst til at arbejde med dig selv, og at du vil bidrage i et givende fællesskab gennem ca. 2½ år. Til gengæld har du du så mulighed for at blive den bedste version af dig selv – både som behandler når du møder dine klienter, og i dit private liv-

Du kan også bruge uddannelsen selv om du ikke vil arbejde professionelt med klienter, men “bare” vil tage den for din egen skyld.

Der kun 8 pladser på uddannelsen.

Du er velkommen til at kontakte mig for at få en snak med mig over telefon eller video for at finde ud af, om du og uddannelsen er som skabt for hinanden og om en af pladserne skal være din.

Bliv holistisk energibehandler med fokus på det hele menneske, så du rent faktisk kan gøre en forskel for dine klienter

Holistisk Energibehandler -uddannelsen er kun for dig, der vil være sikker og kompetent som behandler, så du ved hvordan du skal møde klienten og gribe behandlingsforløbet an, i stedet for bare at stå med (endnu) en ny behandlingsform i værktøjskassen.

Holistisk Energibehandler -uddannelsen er også for dig, der er træt af at tage det ene kursus eller den ene uddannelse i alternativ behandling efter den anden, uden at det alligevel rykker dine klienter – eller dig, der kun vil tage én uddannelse og starte din klinik op sideløbende.

Du vil have klienter der forstår, at sygdom ikke nødvendigvis er en fjende, der skal bekæmpes, men et springbræt til personlig og spirituel vækst, og at de skal være villige til at gå ind i en proces og arbejde med sig selv, før de kan forvente at blive raske.

Lær hvordan du kommer væk fra symptombehandling, og kunder der bare vil have et kvik-fix.

 

Gør din drøm til virkelighed

Lær hvad der skal til for at du kan gøre en forskel for dine klienter

At heale er at blive hel igen. En hel klient kræver en hel behandler.

Holistisk Energibehandleruddannelsen er et uddannelsesforløb, hvor du bliver uddannet som behandler, så du kan hjælpe andre, og samtidig er det også et forløb, hvor du arbejder med dine egne selvhelbredelsesprocesser gennem personlig og spirituel udvikling i et støttende og meningsfyldt læringsfællesskab, med Ulla fra Klinik for Selvhelbredelse som guide i din proces.

 • Du kan være med på uddannelsesforløbet til Holistisk Energibehandler uanset om du vil være professionel alternativ behandler eller om du vil bruge det i din egen personlige udviklings- og selvhelbredelsespoces.

 

 • Uddannelsen er tilrettelagt så du straks begynder at arbejde med dig selv og tidligt lærer at arbejde med energi og healing ud fra en holistisk forståelse af sygdom og sundhed., 

 

 • På uddannelsen får du alt det, du har brug for, så du ikke behøver tage flere kurser og uddannelser før du føler dig god nok til at komme i gang med at hjælpe andre mennesker.
 • Når du forstår at arbejde med energi, har du et grundlæggende værktøj, som du kan bruge alene eller kombinere med det du evt. ellers kan.

 

 • Uddannelsen er opbygget,  så du allerede indenfor det første år kan  skabe din egen klinik og hjælpe klienter så du kanudleve din passion for at hjælpe andre.

 

 • Du vil også med det samme blive en del af et udviklingsfællesskab med ligesindede, og have mulighed med at arbejde med dine egne problematikker.

 

 • Du kan komme i gang fra kun 3300 kr. pr. måned

Uddannelsen foregår i

Klinik for Selvhelbredelse
Ellingebjergvej 1, 4573 Højby

August 2023 til November 2025

24 weekender – Lørdag og Søndag fra 10-16.30
Ingen undervisning i juli og december

Hvad siger deltagerne?

“Hvorfor valgte jeg uddannelsen til holistisk energibehandler hos Ulla? En kombination af al det bedste fra de uddannelser som Ulla har taget. En meget fleksibel og intuitiv tilgang til undervisning, hvor alle kan byde ind med viden og erfaringer. Ingen forberedelse og der er plads til være med det, som er lige nu. En personlig udviklingsrejse samtidig med at du får værktøjer som gør du bliver en bedre behandler.”

– Christina

 

“Spændende, magisk, energifyldt, selvudvikling på et højere plan. Massere af grin og gråd, gode snakke og fantastisk undervisning. Om man er behandler eller ej, så kan det anbefales. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv 🙏❤️”

– Heidi

 

“Hej jeg hedder Sille og går på Ullas udd som holistisk energiarbejder hold 1. En af de rigtige gode ting  ved Ullas måde at undervise på, er at jeg føler mig tryg og set/hørt- at hendes undervisning er givende- der er rum og plads til at vi som “ elever” får lov til at reflektere undervejs i forløbet-vi lærer at håndtere hindandens forskelligheder og ser på de ting der måtte dukke op undervejs❤️ uden at det går ud over undervisningen🦋💙”

– Sille