Access Energetic Face Lift TM

Access Energetic Face Lift™ også kaldet Energetisk ansigtsløftning er en behandling der sætter dit ansigts aldringsproces i bakgear, så dit udseende bliver yngre og yngre for hver behandling.

Access Energetic Face Lift™  – Energetisk ansigtsløftning laves med energi og berøring, der virker opløftende og foryngende. Det minder meget om en healing, men der bruges energier der går specifikt ind på at give ansigtet et løft.

Det er derfor jeg har givet behandlingen kælenavnet ”Kosmisk botox” 🙂.

Behandlingen lavet som hovedregel med berøring af bryst-, hals- og ansigtsområdet, men kan også laves med berøring af hele kroppen på både for- og bagside.

Under en energetisk ansigtsløftning har du mulighed for at give slip de overbevisninger du har om dit udseende i forbindelse med at blive ældre. Det kan f.eks. være:

  • Rynker kommer med alderen!
  • Det er klart at man begynder at se gammel ud når man er 40+
  • Min mor fik mange leverpletter allerede som 30-årig, så det er naturligt at jeg også får det
  • Jeg begyndte at blive gråhåret da jeg fik mit første barn

For tænk hvis disse overbevisninger ikke er sande, og tænk hvis du ikke havde dem!  Hvordan ville du så se ud? Man bliver som man tænker. Vores tanker er skabende og vores negative overbevisninger er med til at skabe vores virkelighed. Derfor er det vigtigt at give slip på sine negative overbevisninger, med mindre man gerne VIL HAVE at de skal manifestere sig i virkeligheden.

Inden en behandling med Energetisk Ansigtsløftning kan du prøve at gøre dig bevidst om, hvilke negative overbevisninger du har i forhold til dit udseende så vi kan arbejde specifikt med at give slip på dem.

Energetisk ansigtsløftning er det samme som Access Energetic Face Lift™ og er den del af Access Conciouness®-systemet.

Access Energetic Face Lift™ er i familie med behandlingen Access Bars, som rydder op på din mentale harddisk og giver dig mindre stress og mere energi.