Midler fra naturens eget “apotek”

Mange søger et supplement eller alternativ til konventionel medicinsk behandling. Noget de kan gøre selv, for at få det bedre, forebygge sygdom eller styrke deres selvhelbredende kræfter.

I Klinik for Selvhelbredelse tilbyder jeg hjælp og rådgivning til brug af forskellige midler, der alle stammer fra naturens eget “apotek”, som er et skatkammer af muligheder. Midlerne har det tilfælles, at de hovedsageligt er baseret på udtræk, essenser og energi fra plante-, mineral- og dyreriget. Men ellers virker de på forskellige måder, og der er noget for enhver smag, så du kan sikkert også finde et natur-middel, der passer til dit behov.

Midler fra naturens eget “apotek” er sikkre at anvende, tåles af langt de fleste, både børn og voksne, og er typisk helt uden bivirkninger.

Midlerne kan anvendes alene eller i kombination med anden behandling og midlerne kan også bruges sammen, uden at der opstår interaktioner. Jeg bruger selv en kombination af alle de forskellige slags natur-“medicin” hver dag, som led i min egen selvhelbredelses-proces. Jeg har gjort dette i årevis, og kun fået det bedre og bedre. Du kan gøre det samme, hvis du har lyst til at hjælpe dig selv og din krop godt på vej.

Fortæl mig altid, hvis du bruger anden medicin, så jeg kan undersøge, om det også er sikkert for dig at bruge produkter fra naturens “apotek”. Pga. min baggrund for farmaceut, er du i trygge hænder, når jeg rådgiver dig i forhold til at bruge naturens “medicin” sammen med konventionel medicin.

I Klinik for Selvhelbredelse anvender jeg primært

  • Aura-Soma
  • Bachs Blomster
  • Homøopatiske midler
  • Æteriske olier
  • Kosttilskud

Der er inkluderet i produkter fra naturens eget apotek i Holistisk behandlingsforløb og Stress-pakker.

Jeg tilbyder enkelt-sessioner med Aura-Soma og Bachs blomster.