Zoneterapi

Åbn for kanalerne til naturlig helbredelse

Zoneterapi er med til at frigøre blokeret energi. Og der hvor energien er blokeret eller stagneret, er der, hvor der kan opstå sygdom eller smerte.

Zoneterapi er en slags avanceret fodmassage, og den kan målrettes specifikt til netop dine problemstillinger. Uanset om du lider af dårlig ryg, forstoppelse, astma eller noget helt andet.

Jeg arbejder både med de traditionelle ”vestlige” zoner, hvor fødderne ses som et spejl af kroppen og dens organer, og med meridianbaner og akupressurpunkter, som stammer fra ”østlig” medicin. Meridianbanerne er 12 forskellige energikanaler, der cirkulerer livsenergien rundt til kroppens væv og organer, så disse næres og reguleres.

Ved at sætte flow i disse energier, åbnes der for muligheden for naturlig helbredelse.

Allerede mens du ligger på briksen, vil du sikkert mærke at velværet breder sig til hele kroppen når kanalerne åbnes og energien begynder at flyde.

Zoneterapi kan målrettes så den afhjælper netop dine ubalancer, symptomer og skavanker, men du kan også bruge det som en forebyggende behandling, hvis du er en af de heldige, der ikke oplever symptomer.

Ved den første behandling afsætter jeg 1½ time og her bruger vi tid på at gennemgå din ”sygehistorie”, og ud fra det vurderer jeg hvilke zoner og akupunkter jeg skal arbejde med. Det gør jeg med udgangspunkt i den kinesiske 5-element teori, hvor man ser de forskellige organer og kropvæv i en dynamisk sammenhæng.

De efterfølgende behandlinger varer ca. tre kvarter, og hvis du har lyst, kan du få et lille fodbad inden jeg går i gang med behandlingen. Jeg afslutter behandlingen med at påføre ren, æterisk olie, da æteriske olier kan optages via energikanalerne i fødderne og bidrage til at du får det bedre. Dermed forstærkes behandlingen.

Du kan få tilskud fra danmark eller anden forsikring til mine behandlinger med zoneterapi.