Access Bars

Hvem har godt af Access Bars?

Det ville være nemt at sige ”alle”, og det ville heller ikke være forkert, men det vil måske ikke hjælpe dig så meget til at finde ud af, om det er noget for netop dig.  Så nu nævner jeg bare nogen af dem, jeg synes ville have rigtig godt af Access Bars:

Access Bars er bl.a. for dig der lider af

 • Stress
 • søvnløshed
 • indre uro
 • modløshed
 • tristhed
 • tanker der kører i ring
 • negative tanker
 • har svært ved at fokusere
 • bare er meget oppe i dit hoved

 

Access Bars er også velegnet til dig, der kunne tænke dig

 • mere indre ro
 • større klarhed
 • gerne vil ud af et gammelt mønster
 • starte på en frisk med større bevidsthed og mere energi

Klik her for at booke tid.

Access Bars til børn med særlige behov

Access Bars har også vist sig at være en nem og effektiv behandling til børn med særlige behov, bl.a.. børn med “bogstavdiagnoser” som ADHD og OCD responderer positivt på Access Bars. Blot få minutters behandling, kan være med til at ændre deres dag til det bedre.

I forhold til behandling af børn, er det en kæmpe fordel at behandlingen foregår fuldt påklædt, og at den ikke kræver noget af børnene. Der er heller ingen nåle eller noget andet, der gør ondt. Bare en blid berøring af deres hoveder.

Oprydning på din mentale harddisk

I Access Bars berører jeg 32 punkter, kaldet Bars på dit kranie, som jeg holder i nogle bestemte greb, med et meget let tryk.

På den måde minder Access Bars meget om Kranio-Sakral-Terapi. Det er dog ikke formålet at påvirke kraniet, men derimod at få energien i punkterne til at løbe frit, og på den måde minder Access Bars mere om Healing eller energifeltsterapi. Hvis du har prøvet kranio-sakral-terapi eller healing ved du at det er skønt at modtage. Det er Access Bars også!

Et er formålene med Access Bars er netop at modtage. Bare ligge at tage imod uden at skulle gøre noget. Access Bars styrker vores evne til bare ”at være”. Vi er jo ”human beings” ikke ”human doings”, men det er nogen gange svært bare at være, i det stressende samfund vi lever i.

Acces Bars virker afstressende fordi det sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand, som er en meditativ tilstand hvor alt kan ske, og som aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter. For nogle er Access Bars behandlingen så afstressende, at de falder i søvn på briksen, og skulle det ske for dig, er det jo et genialt power-nap, som helt sikkert er tiltrængt.

Access Bars er som at få ryddet op på harddisken på sin computer. Alt det lo.. du har arkiveret i din bevidsthed gennem hele livet, rydder Access Bars op i.

Formålet med Access Bars er at frisætte de overbevisninger, der holder dig fast i et bestemt mønster eller tankegang. Det kan være et adfærdsmønster, eller det kan være synspunkter som egentlig ikke er dine egne, men kan være nogle der har lagret sig i din underbevidsthed i din tidlige barndom. Først når vi er over 6 år gamle får vi evnen til selv at skelne, indtil da sluger vi bare alt hvad vi hører og ser råt. Men selv om vi har evnen til at skelne, er det er ikke altid vi bruger den, fordi vi bare kører på autopilot, så mange af os går rundt med en masse begrænsende overbevisninger.

Access Bars er den behandling der kan hjælpe dig med at slippe fri fra begrænsningerne og dermed give dig mulighed for at starte på en frisk. På et liv hvor alt kommer til dig med lethed, glæde og herlighed.

Access Bars hjælper dig med at give slip på forestillinger om hvad der er rigtigt og forkert, om hvad der er godt og ondt, og dermed til at blive mere rummelig og komme mere i flow.

Man siger at efter en Access Bars-behandling, er du i værste fald er ligeså afslappet som efter at du har fået en god gang massage, i bedste fald vil det ændre dit liv. Så hvad er der at betænke sig på?

 

Lær at give Access Bars – på 1 dag!

Jeg holder kurser i Access Bars, så du selv kan lære at give denne fremragende behandling.

Hvem kan du hjælpe, hvis du selv lærer Access Bars?
Det tager kun 1 dag, og alle kan lære det!

Et kursus i Access Bars er noget for dig hvis:

 • Du har et stort hjerte og gerne vil hjælpe dine nærmeste til at slappe af og få det bedre
 • Du er forældre eller pårørende til et barn med særlige behov
 • Du er alternativ behandler eller gerne vil være det. Access Bars kan sagtens stå alene, men er også et godt supplement til dine eksisterende behandlinger. Du bliver certificeret behandler på kun 1 dag
 • Du vil lære nye værktøjer til forandring og selvudvikling

 

En frisk start

Et kursus i Access Bars kan give dig en frisk start hvor du kommer tættere på din egen unikke kerne, og måske endelig finder tilbage til dig selv. Er det i virkeligheden ikke ofte det vi alle længes allermest efter?

At lære Access Bars og de tilhørende forandringsværktøjer er også for dig der vil arbejde med personlig og spirituel udvikling, og som ved at al udvikling starter med dig selv.

Access Bars er for dig, som er blevet træt af begrænsninger i dit liv, og vil have mere ud af livet.

Ud med tristhed og besvær. Ind med lethed og glæde!
Begrænsninger kan skyldes at du laver en form for selvsabotage ved at gentage de samme ubevidste mønstre. Ofte har man en form for fikse ideer, rigide holdninger eller fastgroede vaner, som er med til at skabe problemerne. Tiden er nu inde til at spørge: Hvad er ellers muligt? eller Hvordan bliver det bedre end det?

Måske er du ved at indse, at det slet ikke er dine egne ideer der styrer dit liv, men blot nogen du har overtaget fra andre, og som bare kører via autopilot i din underbevidsthed.

Måske synes du det er på tide at komme ud af offerrollen og selv tage ansvar for hvad du manifesterer i dit liv?

Så er et Access Bars kursus noget for dig. Det er nemt at lære, så tidsmæssigst skal du kun investere en dag for at lære det. Men måske bliver det en dag, der ændrer dit liv!
Behandlingen og værktøjerne kan du have glæde af resten af livet.

Og det er ovenikøbet værktøjer, der kan rykke dig rigtig hurtigt!

Hvordan bliver det bedre end det?