Access BarsTM 

Kursus – Lær Access Bars på 1 dag

Tag med på et kursus i Access Bars!

Access Bars er en revolutionerende enkel behandlingsform, der blev “opdaget” i USA for 33 år siden, og har hjulpet tusindvis af mennesker. Den har nu bredt sig til det meste af den øvrige verden, og der undervises i Access Bars i over 170 forskellige lande.

– Og nu kan du også lære Access Bars i Danmark. Jeg vil med glæde lære dig det!
Jeg har undervist i Access Bars siden 2015 og holdt over 75 kurser, hvor jeg har uddannet mere end 500 Access Bars-behandlere, der nu kan hjælpe deres børn, familie, venner eller betalende klienter.

Behandlingen er god til folk der lider af:

  • stress
  • søvnløshed
  • indre uro
  • modløshed
  • tristhed
  • tanker der kører i ring
  • negative tanker
  • har svært ved at fokusere
  • bare er meget oppe i deres hoved

  og til

  • børn med særlige behov (f.eks. ADHD m.m.)

  Access Bars behandling er nemt at udføre og let at lære. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og alle kan lære det!

  Access Bars kan beskrives som en form for healing eller energibehandling, hvor man berører nogle punkter – det er dem, der hedder Bars- på hovedet af den person man giver behandling. Dette giver hurtigt modtageren indre ro og en følelse af velvære, der breder sig til hele kroppen.

  Hver Bar man berører, repræsenterer noget forskelligt, f.eks. Kreativitet, Kontrol, Glæde, Healing.

  Man siger om Access Bars:
  I værste fald har du det, efter en behandling, som om du har fået en god massage
  – i bedste fald ændrer det dit liv!

  Hvordan bliver det bedre end det?

  Acces Bars er en blid behandling, der er også beregnet til at skabe forandring og større bevidsthed. Access Bars gør det lettere at slippe uhensigtsmæssige mønstre, ting der stresser dig, og tanker der kører i ring.

  Kursus i Access Bars

  Er du kørt fast? Kunne du tænke dig at tingene var anderledes? Er du villig til at lukke op for at modtage?
  Access Bars kan være netop det redskab, der hjælper dig til at skabe plads til forandring, så der kan komme noget helt nyt ind i dit liv.

  Efter et kursus i Access Bars får du et diplom og bliver certificeret Access Bars-behandler, med ret til at give behandlinger med det samme og tage betaling for det, på lige fod med alle andre Bars-behandlere i verden.

  Hvad enten du vil bruge Access Bars som professionel behandler (som enkeltstående behandling  eller supplement til andre behandlinger), eller bare vil tage kurset for din egen skyld eller for at gøre en forskel for dine børn, venner, familie og kollegaer, så er du altid velkommen på et kursus i Access Bars her hos mig i Klinik for Selvhelbredelse.

  Jeg glæder mig til at lære dig Access Bars og på bare 1 dag give dig et værktøj der kan forandre dit og andres liv!

  Se kursus-kalenderen

  Udtalelser fra tidligere kursister der har taget et kursus i Access Bars

  “Tak for en hyggelig og lærerig dag! Jeg synes at det var rigtigt godt, at kurset foregik stille og roligt uden at vi “slavisk” fulgte en plan. Det var rigtigt godt at der var tid til at snakke lidt mere “loose” om de forskellige emner osv.

  “Endnu engang tak for at du har lært mig denne fantastiske teknik Jeg har nået at lave 15 behandlinger siden det er bare så fantastisk Og sidder tilbage med en masse forunderlige oplevelser. Og oplever virkelig hvor forskellige mennesker modtager og selv oplever. Jeg har bestemt ikke fortrudt og er så meget klar til at udøve denne fantastiske behandlingsform.”

  “Tusind tak for et fantastisk kursus og dag hos dig. Du var super god til at guide og hjælpe og sætte ord på. For mig er noget af det engelske svært at forstå, men du var god til at “oversætte” og give eksempler. FEDT. Jeg har været “helt høj” siden. ( og min tur hjem gik som en leg, selvom jeg brugte knapt 2 timer). Jeg har haft min første klient på briksen i dag og jeg syntes det gik rigtig godt.”

  Sådan foregår Access Bars-kurset

  Bars-kurset er først og fremmest hands-on, så du får lært at finde og aktivere de 32 “Bars” på hovedet, så du fremover let kan “køre” dem på familie, venner eller klienter. Et acess bars kursus inkluderer:

  • Du kommer til at give 2 behandlinger på kurset, så du får punkterne godt ind i hænderne. Jeg hjælper til undervejs, så du efter kurset ikke er i tvivl om, hvordan du kan finde punkterne igen, når du skal give behandling.
  • Du vil også modtage 2 fulde behandlinger selv, så du har mulighed for at opleve den dybe, afslappende fornemmelse som behandlingen giver, og måske vil du også slippe nogle af dine begrænsende synspunkter under behandlingen.
  • Behandlingen foregår liggende på en briks, hvor du er fuldt påklædt.
  • Du kommer også til høre lidt mere om hvad Access Bars-behandlingen er godt for og noget om hvad Access Consiousness er, og hvordan du kan bruge redskaber herfra i din hverdag, og derved skabe forandring og åbne op for forandring og mere lethed og glæde.
  • Og så vi skal se en film om at give Access Bars.

  Kurset varer 8 timer, og der vil undervejs vil du have adgang til kaffe, te og snacks.

  Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Alle kan lære det.

  Din investering i Access Bars-kurset er 2800 kr. (Prisen er fastsat af Access Consiousness, og er ens i hele Danmark).

  Prisen er inkl. manual & diplom som Certificeret Access Bars-behandler.

  Har du tidligere taget kurset hos en anden Access Bars Facilitator, kan du gentage kurset hos mig for halv pris, 1400 kr.

  Du er velkommen til at tage børn med  på et Bars-kursus.
  Børn op til 15 år deltager gratis, børn fra 16-18 år betaler halv pris 1400 kr., i følge med betalende voksen.

  Når du har deltaget i kurset, får du et diplom og kan kalde dig Access Bars Practitioner, og du kan begynde at give Access Bars behandlinger til andre.

  Tip! Tag din ven eller veninde med på kurset, så I bagefter kan bytte behandlinger og skabe magi i hinandens liv!

  Næste kursus – 26. april i Varde

   Kommende kurser:

   Fredag d. 26. april  kl. 13-21 i Varde

  Tjek kursus-kalenderen for tilmelding til alle kurser og arrangementer

  Er I flere, der vil lære Access Bars?

  Så få et privat kursus i Access Bars! Fleksibel løsning for dig, der vil lære Access Bars

  Vil du gerne lære Access Bars, men passer dagen dig dårligt? Eller vil du gerne have at jeg arrangerer et kursus specielt for dig og dem, du kender, som også vil lære Access Bars? Måske din familie, dine veninder eller dine venner fra den lokale klub eller forening? Eller synes du, at der skal undervises i Access Bars i din by eller på din arbejdsplads? Så fortæl mig at du gerne vil have arrangeret et kursus. Så kommer jeg og underviser jer i Access Bars.

  Det eneste krav er at kurset varer 8 timer og koster 2800 kr. pr. person.
  De 8 timer kan foregå på 1 dag eller som 2 x 4 timer, fordelt over 2 dage i træk.

  Jeg opretter gerne et kursus i Access Bars hjemme hos dig, i din by eller på din arbejdsplads, hvis I er minimum 4-6 fuldt betalende deltagere
  Jo flere I er, desto større dynamik bliver der på holdet.

  Kontakt mig venligst, så finder vi sammen ud af en løsning på hvordan vi tilrettelægger et kursus i Access Bars, så det passer til dine behov.