Stress forløb

– Har du svært ved at klare presset?

– Føler du dig overbelastet?

– Lider du af stress, angst eller depression?

– Har du koncentrations eller opmærksomhedsproblemer?

– Oplever du hjertebanken eller hjernetåge?

Så der du bestemt ikke alene. Vi lever i en tid, hvor Verden bliver mere og mere stresset og presset på alle fronter.

Det behøver ikke være så hårdt

Få hjælp til

  • Stress angst, depression, overbelastning, søvnbesvær og tankemylder med en Stresspakke

Stresspakker

Afhjælper og reducerer stress, tankemylder, træthed, søvnbesvær, overbelastning, PTSD, udbrændthed så du kan komme tilbage i balance igen.

Jeg tilbyder 2 forskellige pakker at vælge imellem, en stor og en lille – begge er holistiske behandlingsforløb med både behandling, samtale og produkter fra naturens eget apotek

  • Lille Stresspakke – 1 måneds forløb m. samtale og behandling – inkl. produkter – 3995 kr.
  • Stor Stresspakke – 2 måneders forløb m. samtale og behandling inkl. produkter – 6995 kr.

Kombinationen af samtale, behandling på briksen og produkterne fra naturens eget apotek, gør at der sættes ind på flere planer både fysisk og psykisk, så behandlingen går dybere, så du hurtigere komme i balance igen.

Du skal ikke selv regne ud, hvilke behandlinger og produkter du skal have, eller hvad du skal gøre. Det sørger jeg for, så du kan få ro i hovedet og fred indeni.

Stresspakkerne er effektive, så du hurtigere får det godt igen, og lettere kan få hverdagen til at hænge sammen.

Du kan komme hurtigere tilbage til arbejde hvis du er sygemeldt- måske undgå fyring.

Måske kan du undgå at komme på ”lykkepiller”.

De fleste oplever også at sove bedre efter et stressforløb.

Hvis du tidligere har været gået ned med stress, kan forløbet være med til at forebygge, at du ryger ned med stress igen.

Bestil tid til en gratis afklarende samtale og find ud af hvilken stresspakke der passer bedst til dig, og kom af med dit stress hurtigere.

Det kan være svært at følge med, når man både skal holde styr både på sin familie, sit arbejde eller sin uddannelse og sig selv. Ofte sætter man familien og arbejdet i første række, og glemmer fuldstændig sig selv.

Men det kan du ikke holde til i længen. Du er nødt til at geare ned. Nødt til at tage iltmasken på først, før du hjælper andre. Ellers ender det galt. Ingen bliver hjulpet, og du bliver overbelastet.

Som regel ender det med, at du går ned med stress.

Stress-symptomerne kan vise sig på mange måder. Og det er ikke kun voksne der rammes. Også mange børn og unge mennesker lider af stress.

Måske oplever du det som angst, uro, tics, søvnbesvær, depression, eller som at du ikke kan arbejde eller passe din skole. Nogle begynder at stivne i sindet og det kan udvikle sig til tankemylder og tvangshandlinger, eller til at man synes at ting skal foregå på en helt bestemt måde.

Mange oplever at hjernen ligesom holder op med at virke ligesom den plejer, og du kan pludselig ikke huske noget eller overskue de mindste ting. Måske er du bange for om du er ved at blive dement.

Ofte begynder stress mildt, og det er i denne periode man begynder at overhøre kroppens signaler. Hvor man tror at man kan klare mere, end man egentlig kan. Hvor man tænker: ”jeg skal bare lige have det projekt overstået”, eller ”jeg skal bare lige over på den anden side af februar, så kan jeg begynde at slappe af”. Men så er det ofte allerede for sent. Og det får konsekvenser. Så er det man pludselig føler sig totalt overbebyrdet og filmen knækker. Hvis det har stået på i nogen tid, kan stressen let udvikle sig til depression og angst, hvor du har let til gråd og går og er bange for dine egne reaktioner, fordi du simpelthen ikke ved hvordan du vil reagere. Om du kan klare de situationer du kommer ud i.

Måske er du allerede blevet sygemeldt fra dit job, eller er bange for at blive det. Eller måske er du kommet på ”lykkepiller”? Mere end hver tiende dansker (>12%) er i behandling med psykiatrisk medicin pga. depression, angst, uro og søvnbesvær eller andre psykiske problematikker.

Men selv om du får medicin, kan du mærke at stressen stadig lurer indenunder ”facaden”, og du er hele tiden bange for, hvornår tingene bliver ”for meget” og du bryder sammen igen.

De fleste, der har prøvet at gå ned med stress, er hele tiden bange for at ryge ned en gang til.

At blive medicineret er ikke altid den bedste løsning. Men desværre er det den mest almindelige løsning, fordi vi går til lægen med stress, og lægen er uddannet i at ordinere medicin. Ofte er det også den eneste løsning som lægen tilbyder, selv om medicin ikke kan stå alene.

Mange af midlerne er vanedannende og mister deres virkning. Man kan føle det som om, man bare går rundt i en osteklokke hvor man ikke kan mærke sig selv længere. Der er også bivirkninger ved medicinen.