Foredrag om æteriske olier fra doTERRA

Åbn døren til en verden af æteriske olier og opdag deres utrolige potentialer. Kom og vær med til en spændende introduktion, der vil give dig et glimt af, hvordan disse dyrebare dråber fra naturens eget apotek kan berige din dagligdag.

På disse introduktioner får du mulighed for at:

  • Lære om æteriske oliers essens og anvendelse i hverdagen
  • Udforske de skønne dufte og mærke deres virkning
  • Få indblik og erfaring fra nogen, der allerede har nydt godt af olierne

Æteriske olier er ikke kun naturens gave til kroppens velvære, men også et værdifuldt redskab til følelsesmæssig balance. Disse dråber er naturens egen kur og skønhedseliksir. Jeg har personligt nydt godt af doTERRAs rene olier i mange år, både for mig selv og mine klienter. Deres øjeblikkelige virkning og holistiske fordele imponerer mig dagligt, og jeg ser frem til at dele denne viden med ligesindede, der søger trivsel for krop, sind og sjæl.

Træd ind i en verden af velvære og selvomsorg med æteriske olier. Jeg glæder mig til at dele denne skønne oplevelse med dig.

 

Kommende foredrag:

 

Torsdag d. 13. juni 2024 kl. 19-21 i Højby

Følelesesmæssig balance med doTERRA

GRATIS inspirationsaften.

 

Tjek event-kalenderen for alle mine kurser og arrangementer