Holistisk behandlingsforløb

Individuelt, skræddersyet forløb, der passer til netop dine behov!

Oplever du fysisk eller psykisk sygdom, og har du fået at vide at der ikke kan gøres noget ved det, og at du bare må lære at leve med symptomerne? Er du selv begyndt at google symptomer i et desperat håb om at der alligevel er en løsning? Og vil du gerne finde naturlige alternativer?

Jeg hedder Ulla. Jeg er farmaceut og holistisk behandler, og jeg tilbyder skræddersyede holistiske forløb til dig og dine behov. Jeg finder ud af hvad du har brug for af behandling, samtale og produkter, så du slipper for at bruge tid og energi på at finde ud af det selv, og derfor kan fokusere på at få det bedre.

Hvis du vil prøve det, er processen meget simpel.

  1. Først booker du en gratis afklarende samtale hvor vi snakker om af hvad dine symptomer er, hvad dine behov er osv.
  2. Derefter starter vi forløbet, hvor du kan få behandlinger i klinikken, samtale over telefon, fjernhealing og produkter til én samlet pris. På denne måde slipper du både for at selv at regne ud hvordan dine ubalancer skal behandles og der kommer ingen overraskende udgifter.
  3. Du er på vej til at få det godt igenSlip for at se dit helbred blive ved med at gå ned ad bakke imens du prøver tilfældige lappeløsninger, hvor du opsøger den ene behandler efter den anden, og søger rådgivning hos flere forskellige, der alle peger i hver sin retning, fordi du og dine ubalancer ikke bliver set i en helhed.Mine klienter oplever, at der endelig bliver lyttet til dem, og at deres behov og unikke situation bliver taget seriøst. Behandling efter behandling oplever de, at de og deres krop bliver støttet, og at de kommer mere i balance og får det bedre både fysisk og psykisk.

Jeg tager for øjeblikket mennesker som dig ind i holistiske behandlingsforløb. Hvis vi skal tage en uforpligtende snak om dine symptomer og behov, så kan du finde en tid i min bookingkalender.

Skræddersyet til dig

Når du vælger et holistisk behandlingsforløb får du det bedste fra alle mine værktøjskasser, både indenfor kropsterapi, healing, sind og psyke, energi og spiritualitet.

Ved den første samtale snakker vi indledningsvis om, hvad det er du gerne vil have hjælp til, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig med dine problemstillinger og i den retning du gerne vil, og så lægger vi sammen en plan for dit videre forløb.

Derefter går vi stille og roligt i gang med behandlingen.

Når du vælger et holistisk behandlingsforløb, skal du være opmærksom på., at du vil komme ind i en proces, og hvis du virkelig vil ind og tage ansvar for din udvikling og selvhelbredelse, så kræver det som regel at duer villig til at arbejde med dig selv gennem længere tid.

Hver session bliver sammensat så du bliver hjulpet bedst muligt. Det kan være at vi ved en session f.eks. både laver en Aura-Soma-reading, at du får kranio-sakralterapi , og næste gang er fokus måske afbalancering af dit chakrasystem med healing, samt homøopatiske midler der understøtter dig i processen.

I et Holistisk behandlingsforløb kan du møde mange forskellige behandlingsformer, måske laver jeg en irisanalyse, og hvor det passer ind, vil du også møde andre værktøjer fra personlig og spirituel udvikling, som jeg ikke umiddelbart ellers tilbyder, det kunne f.eks. være tarotkort, loven om tiltrækning, healing af det indre barn, krystaller, skyggearbejde osv. Ofte vil du veksle mellem at få behandlinger i klinikken og coachingsamtaler over telefon eller video. Du vil også få mulighed for at få fjernhealing mellem vores sessioner, så vi hele tiden er i tæt kontakt gennem hele forløbet, og jeg løbende kan tilpasse de midler fra naturens eget apotek, som du skal bruge i processen.

Du kan også vælge at bruge et Holistisk Behandlingsforløb som et mentorløb med Ulla Schmidt Andersen som din personlige mentor for din selvudvikling og/eller spirituelle vækst.

Spørgsmål og svar om holistisk behandlingsforløb

Hvor mange behandlinger skal man have?

Det er individuelt hvor mange behandlinger den enkelte brug for, da det er helt individuelt hvilke symptomer og problematikker du vil have hjælp til. Fordelen ved et holistisk behandlingsforløb er, at det skræddersyes netop til dit behov.
Som udgangspunkt vil jeg anbefale dig at dit forløb ikke er kortere end 3 måneder, og gerne med behandling og/eller samtale ugentligt eller hver anden uge. Hvis du er for træt eller for dårlig til dette, kan forløbet foregå ved telefon/online samtaler og fjernhealing i starten, og du kan få tilsendt produkter. Når du så begynder at få det bedre, kan du så supplere eller gå over til behandlinger i klinikken, hvis du ønsker det.
Jeg tilbyder intensive forløb på 3 måneder, hvor der er tid nok til både at komme i dybden og til at nå at integrere ændringerne.

Er Holistisk Behandlingsforløb bare samtaler?

Nej, men samtalerne er en vigtig del af forløbet, da jeg bruger transformativ coaching og andre værktøjer der skaber forandring. I et holistisk behandlingsforløb vil jeg gerne invitere dig till at prøve forskellige redskaber, heriblandt også kropsterapier og energimedicin. Dette gør jeg så du bedst muligt kommer rundt om både krop, sind, ånd og emotioner, fordi det er i dette samspil at du vil finde nøglen til selvhelbredelse. De fleste har brug for både behandling og fordybelse gennem samtaleterapi, derfor indgår der i mine behandlingsforløb både sessioner i klinikker samt over telefon/video, så der er mulighed for at “holde sig til ilden” men også at komme “ned i kroppen”.

 

Hvad koster et Holistisk Behandlingsforløb?

Et Holistisk Behandlingsforløb kræver, at du er villig til både at investere både tid, penge og engagement i at få det bedre. For at få mest muligt ud af et holistisk behandlingsforløb kan det være, at jeg foreslår, at du kan bruge produkter som f.eks. Bachs Blomster, Aura-Soma eller homøopati ved siden af behandlingerne. Disse produkter er inkluderet i prisen på behandlingsforløbet, men du skal selvfølgelig også være villig til at bruge dem, for at få det bedste resultat. Det kan også være at du får øvelser eller andre former for “lektier” med hjem, som du skal lave. Jo mere dedikeret du er, for at afsætte tid og rent faktisk lave øvelserne, desto mere fart kan du sætte på din selvhelbredelsesproces.
Din økonomiske investering afhænger af, hvordan vi sammensætter forløbet, så kontakt mig for en gratis afklarende samtale hvor vi tager udgangspunkt i lige netop dig, for at høre mere.

Er produkter med i prisen?

Det er en god ide at supplere dit Holistiske behandlingsforløb med produkter fra naturens eget apotek som Bachs Blomsterdråber, Homøopati, Æteriske olier og Aura-Soma eller med gavnlige kosttilskud, da de vil hjælpe dig hurtigere gennem og understøtte dig i processen. I et individuelt holistisk behandlingsforløb er der som udgangpunkt inkluderet alle de produkter, som jeg vurderer du skal bruge din proces i prisen. Så behøver du ikke bruge tid og kræfter på det.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du er interesseret i et Holistisk Behandlingsforløb, men der noget du lige har brug for at få afklaret før du booker tid, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så du kan få fundet ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Gratis afklarende samtale

Jeg arbejder ud fra en holistisk tankegang, dvs. en tankegang der både involverer krop, sind og ånd.  Dvs. når du kommer til mig, vil jeg som oftest tage fat i både det fysiske, dvs. din krop og din biokemi,  i dine følelser og emotioner samt arbejde med den spirituelle dimension og de energimæssige ting vi normalt ikke kan se, som f.eks. chakrasystemet.

Hvad vil din sygdom fortælle dig?

Normalt betragter man sygdom som noget man gerne ville være foruden. Men jeg arbejder ud fra den filosofi at sygdom skal lære os noget. At der er en lektie spirituelt eller følelsesmæssigt som vi ikke har lært.

 

Vores sygdom eller lidelse hjælper med at udpege hvad det er for en lektion vi har fejlet i at gribe fat i. Først når lektien bliver lært kan sygdommen helbredes.

  • Har du brug for at ændre retning for ikke at lande det forkerte sted i forhold til dit helbred?
  • Er du klar til at tage det første skridt mod sundhed, men ikke helt klar over hvad det første skridt skal være?
  • Har du brug for en guide i din proces mod selvhelbredelse?

Hvis du kan svare ”ja” til blot et af spørgsmålene og samtidig kan lide den holistiske måde jeg arbejder med sundhed og selvhelbredelse på, så er Klinik for Selvhelbredelse måske noget for dig!

Lad din sygdom blive springbræt til personlig udvikling og spirituel vækst!

Ulla Schmidt Andersen

Farmaceut og Specialist i Selvhelbredelse, CFMW, Klinik for selvhelbredelse