2 enkle Reiki leveregler til at leve i nuet

– Slip dine bekymringer og vrede

Du kender nok følelsen af at gå at være bekymret? Det er svært at slippe tankerne om hvad fremtiden bringer, om det nu kommer til at gå dine børn godt, om dit helbred holder, om der er arbejde at få og jeg kunne blive ved. Reiki er til, for at hjælpe dig.

Måske du også kender følelsen af vrede. Vrede over at være uretfærdigt behandlet. Du bruger energi på at, tænke igennem hvad en person sagde, eller hvad du selv sagde, eller skulle have sagt.

Hvis du kan genkende de to scenarier, er du ikke alene!

Tankerne fylder for mange mennesker og fælles for de to typer af tanker og følelser er, at ingen af dem befinder sig i nuet. De tager dig simpelthen ud af nuet og forhindrer dig i, at være til stede. 

Vil du have input til at leve et liv i harmoni, direkte i din indbakke, så sign up til mit nyhedsbrev lige her

Hvordan hænger bekymring og vrede sammen med nuet? 

Ligheden mellem bekymring og vrede er, at begge følelser forhindrer dig i at være i nuet. De negative tanker tager dig tankemæssigt væk fra nuet og væk fra den oplevelse det er, at være i nuet. Heldigvis findes der metoder til at komme ud af tankerne og tilbage til nuet. 

Du kender sikkert ordsproget: 

Yesterday is history

tomorrow is a mystery

today is a gift, that is why it’s called the present

Hvad betyder tiden for dine tanker?

Når vi er vrede, foregår vores tankestrøm i fortiden, og vi kan blive ved med at spinde på den samme gamle historie uden at komme nogen vegne, fordi vi jo ikke kan spole tiden tilbage og lave tingene om. Alt hvad der er sket i fortiden er uden for vores kontrol og vreden gavner på ingen måde.

Når vi bekymrer os, foregår vores tankestrøm i fremtiden, og vi kan opdigte alle mulige scenarier om hvordan tingene kan komme til at gå. Det kan udspille sig på forskellige 1000 måder, fordi vores tankestrøm er så kreativ. Men ingen ved hvordan det vil komme ti at gå, før det sker.

Det eneste du har kontrol over, er øjeblikket. Lige nu!

Hvis du stadig læser denne artikel, får du snart de 2 måder hvor du kan frigive dig fra vrede og bekymring og leve i nuet!

Gaven ved at være i nuet er, at det fjerner en masse af din stress. Det er en af de mest betydningsfulde måder, du kan opnå indre ro og velvære på. Når du er i nuet, spilder du heller ikke en masse tid energi på unødvendig tankekraft. 

Dine tanker påvirker dit NU!

Hvordan du har det lige nu, har betydning for, hvordan du vil få det i fremtiden, fordi du hele tiden træffer beslutninger. Hvis du føler indre fred, træffer du bedre beslutninger end hvis du er bekymret eller tager udgangspunkt i noget du er vred over.

Når du er sammen med andre, er det både rart for dem og for dig selv, hvis du er fuldt til stede med også i dine tanker, og at dine tanker ikke distraherer dig med alt muligt andet. Kender du selv det at snakke med en person, der ikke lytter til dig, fordi de har alt muligt kørende i deres eget hoved? Ikke så rart, vel?

Hvis dine tanker er fulde af vrede eller bekymring vil du f.eks. heller ikke kunne få den fulde oplevelse af det øjeblik du står i lige nu. Forestil dig at skulle nyde en solnedgang, men dine tanker kredser sig om bekymringer om fremtiden eller vrede over en tidligere hændelse. Du vil aldrig få samme oplevelse, som hvis du er fuldt ud til stede i nuet.

Vil du vide mere om teknikkerne til, at leve i nuet, så tag kurset og bliv Reiki Healer. 

Drømmer du om at være lykkelig, så brug 2 enkle leveregler fra Reiki filosofien!

Jeg tror at de fleste menneskers største ønske er at være lykkelige. Men de tror, at de er noget de skal blive. Eller at der er noget, der skal ske, før at de kan blive lykkelige.

Men det er ikke sådan lykke fungerer. Lykken er der hele tiden. Men kun i nuet kan du opleve lykken.

Så hvis du vil være lykkelig, må du lære at være i nuet.

Reiki hjælper dig til at leve i nuet!

En måde at lære at være i nuet på, er ved at leve efter Reiki levereglerne.

Reiki er ikke blot en healingsform, hvor man healer med den universelle livsenergi, det er også en livsfilosofi, som baserer sig på i alt 5 simple leveregler.

Før jeg giver dig 2 af levereglerne der hjælper dig til at leve i nuet og slippe dine bekymringer og vrede, vil jeg lige forklare hvordan levereglerne fungerer. 

Levereglerne hjælper dig til se, at det faktisk er et valg at være bekymret eller vred.
Du behøver ikke at tænke vrede eller bekymrede tanker, hvis du vælger at lade være.

Reiki levereglerne inviterer dig tilbage til nuet, hvor alt er godt, og hvor der er indre fred og lykke.

De 2 leveregler

Prøv hver dag at sige disse to leveregler til dig selv. Tag en beslutning om, at det er det du vil og sæt de negative tanker og følelser på standby. 

  1. Bare i dag vil jeg ikke være vred
  2. Bare i dag vil jeg ikke være bekymret

Ønsker du at leve i mere ro og med indre fred og lykke?

Hvis du vil have mere af indre fred og lykke, så begynd at leve efter Reiki filosofien.

Hvis du vil have endnu mere af oplevelse af at være i nuet, og så den følelse mere ind under huden, så bliv Reikihealer og giv dig selv en halv times healing hver dag, hvor du bare er et med dig selv -i nuet. Det kan hjælpe dig til at lukke med for de uønskede tanker, der hiver dig væk fra lykken.

Måske vil du komme til at opleve solnedgangen på en måde, der gør dig helt lykkelig indeni?!

Hvis du vil være vred eller ked af det – så lev i fortiden.

Hvis du vil være bekymret eller angst – så lev i fremtiden.

Hvis du vil have indre fred eller større velvære – så lev i nuet.

Ønsker du at leve livet fuldt ud, så bliv Reiki Healer og brug selv teknikkerne hver dag. Du  er meget velkommen til at tilmelde dig mit online healer kursus.