Reiki-healing skal opleves

 

Reiki-healing skal opleves

Reiki-healing er en af de helbredelsesmetoder som jeg oftest både bruger til mig selv og også benytter mig af i klinikken og som jeg også underviser i.

Reiki-healing er fantastisk velegnet til selv-healing og selvudvikling, og passer derfor perfekt ind i min mission for Klinik for Selvhelbredelse.
Det vil være en god ide for alle der gerne vil have et selvhelbredende liv, at lære Reiki-healing af 1. grad. Der er 3 grader indenfor Reiki-systemet, men det er kun 1. grad der er nødvendig, før man kan give sig selv healing.

Nedenfor kan du læse svaret på 4 spørgsmål jeg ofte får angående Reiki-healing:

 

Sp: Hvad betyder Reiki og hvad er det egentlig?

Svar: Reiki-healing er en healingsform som stammer fra Japan hvor tegnene for Reiki ser således ud:

Reiki er sammensat af begreberne Rei og Ki, som almindeligvis oversættes til ”Universel” og ”Livs-energi”. Reiki-healing betyder dermed healing med universel livsenergi.  Det er meget svært at forklare hvad Rei-ki egentlig er, på nøjagtig samme måde som det er svært at forklare hvad en blå himmel er, til én der aldrig selv har oplevet det.  Reiki skal ligesom en blå himmel helst opleves, og ikke forstås.

Måske vil din oplevelse med Reiki være, at det er ligesom at ligge under en blå, blå himmel og føle at universet tager fuldstændig hånd om dig…

 

Reiki sætter gang i stagneret energi

Som al anden healing sætter Reiki-healing gang i stagneret energi og løsner op for energiblokeringer i dit energisystem, så energien kan flyde frit igen. Den er nemlig ofte blevet tung, svag eller har sat sig fast, og det er det, der gør at du føler dig træt og uoplagt eller oplever symptomer på sygdom.

 

Reiki tilfører livsenergi

Reiki-healing tilfører også ny livsenergi til dit system, lidt på samme måde som når du føler dig vitaliseret efter en dag i solen, ved havet eller i skoven eller et andet sted i naturen, hvor du kan at lade op.  Når du har masser af fritflydende livsenergi øges din sundhedstilstand automatisk.

 

Sp: Hvordan foregår Reiki-healing?

Svar: Reiki-healing kan foregå enten ved håndspålæggelse – hands-on eller som fjernhealing.

 

Healing med hænderne

En hands-on behandling hos mig foregår ved at du ligger på briksen med i dit almindelige tøj (gerne løstsiddende og komfortabelt) med lukkede øjne. Jeg forbinder mig til Reiki -energien og stiller mig til rådighed som kanal for den universelle livs-energi, som formidles videre til dig gennem mine hænder. Når jeg kan mærke at energien strømmer ud af mine hænder, og der er god kontakt til livsenergien (Qi eller Chi), lægger jeg mine hænder på dig. Jeg placerer mine hænder i flere forskellige positioner på dit hoved og din krop. Nogle af positionerne kører jeg igennem som en fast rutine, fordi de dækker de væsentligste organer, muskelgrupper og energipunkter, der har brug for fornyet energi. Jeg tager dog også udgangspunkt i hvor i kroppen du oplever problemer, og så følger jeg eller den vejledning, som jeg bliver guidet til via min intuition. Måske bliver jeg guidet til at mine hænder blot skal være i dit energifelt uden at jeg har fysisk kontakt med din krop.

 

Fjernhealing

En fjernhealing foregår ved at du, på et i forvejen aftalt tidspunkt, lægger dig behageligt til rette på et sted uden forstyrrelser, almindeligvis hjemme hos dig selv, mens du indstiller dig på og tillader dig selv at modtage Reiki.  Jeg forbinder mig til Reiki-energien og via min intention ”indstiller” jeg mig på dig, og stiller mig igen til rådighed som kanal for energien, som du så modtager i præcis den rette mængde og på rette tid og sted. Tid og rum er “menneskeskabte ting” som falder udenfor de regler der gælder for den intelligente universelle livsenergi. Derfor er det muligt at “sende” Reiki-healing til dig, uanset set hvor du befinder dig og på et hvilket som helst tidspunkt du måtte ønske at modtage det. Du kan f.eks. få fjernhealing med Reiki hvis du er indlagt på hospitalet.

 

Sp: Hvad kan jeg forvente at få ud af en Reiki-healing?

Svar: Det er meget forskelligt hvad man får ud af en Reiki-healing, og ikke 2 behandlinger vil opleves ens.

De fleste oplever dog under behandlingen, at de kommer ind i en fredfyldt tilstand, hvor de føler sig trygge, slapper af i kroppen, får ro i sindet, og ikke bliver forstyrret af deres emotioner. I denne fredfyldte tilstand skabes der et rum, hvor der er plads til taknemmelighed, sundhed og glæde, og hvor helbredelse er mulig.

Lider du af smerter, vil du sandsynligvis opleve at Reiki-healing virker smertelindrende.

Reiki-healing vil ofte forkorte et sygdomsforløb. Efter behandlingen vil du ofte have det bedre end før, og føle dig mere i harmoni og balance.

Reiki-healing kan virke som en trigger, der sætter gang i helbredelsen af en ellers kronisk sygdom, eller i symptomer, der ikke har kunnet fjernes med andre typer af behandling.

 

Sp: Hvad er forskellen på Reiki-healing og andre former for healing?

Svar: Jeg laver selv andre former for healing end Reiki-healing, og man kan sige at i virkeligheden er formålet med al healing ens, nemlig at hjælpe vedkommende, der modtager healingen, til at få det bedre. Det er er hvert fald mit formål med at heale, uanset om det så er Reiki, Intuitiv healing, Energifeltsterapi eller Access Bars & Body Processer.

Det, som jeg ser som den største forskel på Reiki-healing og anden slags healing er derfor måden man lærer det på.

Hvis du vil lære Reiki-healing skal du tage et kursus hos en Reiki–lærer (f.eks. mig 🙂 ), som så vil lære dig at heale, samt indvie dig i filosofien bag Reiki, for i virkeligheden er Reiki meget mere end healing, det er også en sund og fornuftig livsfilosofi. For at lære Reiki skal du også gennemgå nogle forskellige ritualer, bl.a. vil du modtage nogle såkaldte indvielser, og lære nogle specielle Reiki-tegn, som er med til at hjælpe dig til at åbne og rense din kanal, så du lettere kan forbinde dig med Reiki-energien.

Har du fået lyst til at finde ud af hvordan Reiki-healing opleves for dig? så Klik her for at booke tid.

 

Lær at heale – Bliv Reiki-healer nu

Du kan du lære at heale med Reiki på mit Reiki 1 online kursus, hvor jeg giver dig indvielsen via en fjernhealing, så du til hver en tid kan heale dig selv og dine nærmeste.
Alle kan lære det, og der kræves ingen forudsætninger eller specielle psykiske eller spirituelle evner.

 

Læs mere om Reiki 1 online og tilmeld dig her