Access Body Process

Access Body Process – MTVSS

Access Body Processer styrker kroppens selvhelbredende kræfter.

Lær en Body Proces på en formiddag.
Body Processen læres “hands-on” ved at du modtager en behandling og giver en behandling til en af de andre deltagere.

Access Body Processer foregår fuldt påklædt.

Access Body Processer er energibehandlinger hvor man lægger hænderne forskellige steder på kroppen afhængig af hvilken proces det er man lærer.

Lær en Access Body Proces på en halv dag.

Søndag d. 12. maj kl. 9-30-13 kan du lære:

MTVSS

MTVSS er en Access Body Process, der arbejder med kroppens energisystem og cellulære hukommelse. Det er en teknik udviklet af Access Consciousness, der sigter mod at forvandle og forbedre organer og systemer i kroppen for at fremme helbredelse og velvære.

Frigiv gamle mønstre
MTVSS er baseret på den overbevisning, at kroppen har sin egen intelligens og helbredelseskapacitet. Processen aktiverer og stimulerer kroppens cellulære hukommelse, hvilket giver mulighed for frigivelse og transformation af gamle mønstre, traumer og blokeringer. Ved at løsne og afbalancere disse energimæssige blokeringer hjælper MTVSS med at genoprette den naturlige energistrøm i kroppen.

Immunsystem
En af hovedfunktionerne i MTVSS er at styrke immunsystemet. Ved at arbejde med kroppens energisystemer og cellehukommelse kan MTVSS bidrage til at øge immunforsvarets styrke og evne til at bekæmpe sygdomme og infektioner.

Organer og systemer
Derudover fokuserer MTVSS på at forbedre organer og systemer i kroppen. Ved at afbalancere og harmonisere organfunktioner kan MTVSS bidrage til at optimere fordøjelsen, åndedrættet, cirkulationen og andre vitale kropssystemer. Denne forbedring i organfunktion kan have en positiv indvirkning på den generelle sundhed og velbefindende.

MTVSS-processen er ikke kun en behandling, men også en læring. Som deltager på MTVSS-kurset lærer du at anvende teknikken på andre, og modtager selv en behandling. Du får et værdifuldt redskab til at styrke kroppens muligheder for selvhelbredelse. Ved at blive certificeret udøver af MTVSS kan du bruge teknikken både privat og professionelt til at støtte helbred og trivsel.

 

Tilmeld dig her

Date

maj 12 2024
Expired!

Time

9:30 am - 1:00 pm

Lokation

Klinik for Selvhelbredelse
Ellingebjergvej 1, 4573 Højby
Kategorier

Organizer

Klinik for Selvhelbredelse
Phone
29600582
Email
mail@klinikforselvhelbredelse.dk
Website
https://www.klinikforselvhelbredelse.dk

Andre blogindlæg