Æterisk olie

Gratis Introduktionsaften – Opdag æteriske oliers magi: Stress og æteriske olier

Stress og æteriske olier

Du er inviteret til en inspirerende aften med vores foredrag om stresslindring med æteriske olier. Kom og oplev en dybdegående præsentation af, hvordan æteriske olier kan være nøglen til at reducere stress og fremme din egen selvhelbredelse.

Denne aften vil vi få besøg af Marianne Mikkelsen, der ligesom jeg er en erfaren æterisk olieentusiast, og sammen guider vi dig gennem aftenen. Vi deler vores mange års erfaring med æteriske olier og deres evne til at skabe balance og velvære i en stresset hverdag.

Dato: tirsdag d. 19. september
Tid: Kl. 18.30 – ca. 20.00
Sted: Klinik for Selvhelbredelse i Højby (Kælderen under Hotel HøjbySø
Pris: Det er gratis at deltage. Tilmelding nødvendig, da der er et begrænset antal pladser.

Hvad du kan forvente

 • – Dybdegående viden om, hvordan æteriske olier kan hjælpe med stressreduktion
 • – Praktiske råd til at integrere æteriske olier i din daglige rutine
 • – Personlige historier og erfaringer med æteriske olier som en del af selvpleje
 • – Muligheden for at stille spørgsmål og udforske, hvordan æteriske olier kan berige dit liv

Æteriske olier
Da vi ønsker at skabe en personlig og engageret atmosfære, så vi inviterer særligt dem, der har haft personlige erfaringer med stress eller har tætte relationer til personer, der har oplevet stress. Det kan være dig selv, en ven, et familiemedlem eller en kollega. Derfor er der kun et begrænset antal pladser til rådighed (maks. 6 deltagere).

Vi ønsker at samle oprigtigt interesserede personer, der har lyst til at udforske, hvordan æteriske olier kan være en vej til større selvomsorg og stresslindring.

Desuden vil der være en særlig mulighed for dem, der ønsker at tage deres oplevelse med æteriske olier til næste niveau. Vi vil dele information om, hvordan du kan blive en del af doTERRA-fællesskabet og udforske de mange fordele ved at have din egen doTERRA-konto.

Tilmeld dig nu for at sikre din plads og begynde din rejse mod øget velvære og selvomsorg

Tilmeld dig her for at sikre din plads

P.S: Meld evt. afbud i god tid, hvis du bliver forhindret. Dette giver andre en chance for at drage fordel af en af de begrænsede pladser og opleve æteriske oliers magi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende og berigende aften.

Date

sep 19 2023
Expired!

Time

6:30 pm - 8:00 pm

Lokation

Klinik for Selvhelbredelse
Ellingebjergvej 1, 4573 Højby

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 1. Betina Sandgård

  Jeg har med stor interesse læst om din gratis introduktionsaften om æteriske oliers magi. Jeg er desværre forhindret i at deltage den 19/9, og vil derfor høre, om du afholde et lignende arrangement på et senere tidspunkt? Jeg er pt. sygemeldt med stress og tænker at jeg vil kunne hjælpe mig selv med viden indenfor det her område.

  Jeg håber, at høre fra dig.

  Dbh. Betina

  Svar
  • Ulla

   Hej Betina, dejligt at du er interesseret. Der kommer en introaften igen d. 17. oktober. Her handler det om følelsesmæssig balance med æteriske olier. Måske kan du være med der? Du er også meget velkommen til at få en snak med mig, så kan vi snakke om hvordan du kan bruge de æteriske olier til stresslindring. Jeg har selv været gået ned med stress og der er mange muligheder for at få det bedre hurtigere, som jeg gerne vil fortælle om <3 Hvis du har lyst til en snak bestiller du bare en tid online. Kh Ulla

   Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *